16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
SportKaks mängu, kaks võitu – Raplamaa JK on uut hooaega alustanud täiseduga

Kaks mängu, kaks võitu – Raplamaa JK on uut hooaega alustanud täiseduga

Jalgpallihooaeg on veel noor, kuid Raplamaa JK on alustanud seda täiseduga. Senisest kahest liigamängust on teenitud kaks võitu ja turniiritabelis on kirjas kuus punkti.

Viimati võõrustati Rapla Kesklinna kooli staadionil FC Hiiumaad ning võeti võit 3:2. Kodumeeskond jäi selles kohtumises kaotusseisu kaks korda, kuid tuli mõlemal korral sellest välja ja pööras mängu enda kasuks.

Raplamaa JK peatreener Alo Bärengrub ütles, et see näitas mängijate enesekindlust. Ta ütles, et eelmisel hooajal oli probleemiks just meeskondliku enesekindluse puudumine. “Kui me jäime kaotusseisu, siis paistis, et mäng oleks justkui läbi. Tegelikult ei olnud. Ütlesin pärast laupäevast mängu seda ka mängijatele, et kaks korda kaotusseisust väljatulemine näitab nende enesekindluse kasvu. Muidugi on meil veel pikk maa minna,” rääkis peatreener Bärengrub.

Kohtumise esimene poolaeg kujunes väravaterohkeks. 14. mänguminutil viis Ken Pähni tabamus Hiiumaa 1:0 juhtima, kuid vähem kui kümme minutit hiljem oli seis 1:1, kui Raplamaa JK poolt oli täpne Ahto Liivamäe. Uuesti viis külalismeeskonna juhtima Karmo Paju 28. minutil. Seisu 2:2 vormistas Madis Nurmiku täpne penalti 34. minutil. Esimene poolaeg lõppeski viigiliselt. Teisel poolajal sahises võrk ainult ühe korra, kui Ahto Liivamäe sai kirja oma teise tabamuse ning tegi skooriks 3:2 Raplamaa JK kasuks. See oli Liivamäe jaoks juba neljas värav sel hooajal. Esimeses voorus kostitas ta ka FC Kose meeskonda kahe tabamusega.

Kui heita kiire pilk Teise liiga lõuna/lääne piirkonna liigatabelile, vaatab sealt Raplamaa JK poolehoidjatele vastu ilus pilt. Kahest mängust on kirjas kaks võitu ning väravate vahe on 8:2. Ka Alo Bärengrub tõdes, et vaatepilt tekitab rahulolu, kuid toonitas, et tegemist on alles hooaja algusega. Ka 2020 alustati liigamänge edukalt, kuid sealt edasi tulid raskemad ajad. Seetõttu rõhutas Bärengrub, et mugavustsooni ei tohi langeda. Raskemad kohtumised seisavad alles ees. “Praegu lähme mäng-mängult edasi ja muidugi tahame tipus edasi püsida,” sõnas ta. Klubi on eesmärgina välja öelnud, et hooaeg soovitakse lõpetada nelja tugevama seas.

Raplamaa JK algkoosseis FC Hiiumaa vastu: Martin Tilk (VV), Egert Urva, Oliver Andres, Silver Räämet, Ravel Toome, Erich-Raimond Stepanjuga, Madis Nurmik, Ken Krister Maalinn, Viljo Sinikas (K), Ahto Liivamäe ja Sten Kenert Maalinn. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Kristjan Suurjärv, Kaupo Kantsik, Raigo Noode ja Romet Nurming.

Mängud jätkuvad eeloleval reedel, 4. juunil. Siis sõidab Raplamaa JK külla Raasiku FC Jokerile, kellega minnakse vastamisi Raasiku põhikooli kunstmuruväljakul.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare