4.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated


Pangapettus Viberi kaudu

27. mail teatati politseile, et esmaspäeval helistati 60-aastasele naisele läbi Viberi suhtlusrakenduse ning esitleti ennast panga klienditoena. Helistaja küsis, kas naine on äsja oma pangakontolt makse sooritanud ning palus naisel selle kontrollimiseks sisestada Smart-ID kaudu enda PIN1 ja PIN2 kood. Hilisema kontrolli käigus avastas naine, et tema pangakontolt on omavoliliselt tehtud ülekandeid. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 4500 eurot.

Kohila vald

30. mail kell 12.23 toimus liiklusõnnetus Aespa alevikus Tõdva – Hageri tee 10. kilomeetril, kus elektrilise tõukerattaga liikunud 12-aastane poiss sõitis Ikaruse bussipeatuse juures ootamatult ette sõiduautole Volkswagen Polo, mida juhtis 44-aastane naine. Tõukerattur toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

Rapla vald

28. mail sai politsei teate, et Raplas Tallinna maanteel varastas 48-aastane mees kauplusest alkoholi ja toitu.

Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated


Maastikupõleng elektriliini all

25. mail kell 15.29 said päästjad teate maastikupõlengust Märjamaa vallas Rangu külas. Elektriliini all põles 50 ruutmeetrit pinnast. Tulekahju kustutati kell 15.41, süttimise põhjus ei ole teada.

Tugev tuul murdis puid

26. mail kella 15.07 ajal eemaldasid päästjad puu teelt Kehtna vallas Kastna külas ja kell 15.08 eemaldasid päästjad Märjamaa vallas Soosalu külas elektriliinidele kukkunud puu.

Kaminal puudusid korsten ja lõõr

30. mail kell 5.31 teatati tulekahjust Rapla linnas Kodu tänaval. Elanik oli teinud suvilas toas kaminasse tule, kuid kaminal puudusid nii korsten kui ka lõõr. Seetõttu valgus maja suitsu täis. Tulekahju edasi ei arenenud ning inimesed vigastada ei saanud.

Allikas: Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare