9.9 C
Rapla
Neljapäev, 2 mai 2024
SportKarl Kivilo esines edukalt Euroopa meistrivõistlustel

Karl Kivilo esines edukalt Euroopa meistrivõistlustel

Autor: Anneli Viher

Euroopa meistrivõistlused vibulaskmises toimusid Türgis Antalyas 31. maist 6. juunini. Ilvesest kuulusid Eesti koondisse Karl Kivilo (sportvibu mehed) ja Triinu Lilienthal (sportvibu naised).

Sportvibu meeste klassis saavutas Karl Kivilo 94 kaasvõistleja hulgas kõrge 17. koha, mis on viimaste aastakümnete kõrgeim koht Euroopa meistrivõistlustel sportvibu meeste klassis, 1992. aastal oli Raul Kivilo 27. kohal. Karl Kivilo eelringis saavutatud 81. kohta parandas esmalt 1/48 ringi võit rootslase Kaj Sjöbergi üle 6:4 ja 1/32 duellis alistas Kivilo Sloveenia laskuri Ziga Ravnikari samuti 6:4. 1/16 ringis oli Kivilo vastaseks esimese asetusega hollandlane Steve Wijler, kelle paremust tuli tunnistada seisuga 2:6.

Karl Kivilo kommentaar: “Laskmine on läinud viimase aastaga paremaks-kindlamaks. Olen saanud juurde enesekindlust ja julgust lasta.”

Triinu Lilienthalil tuli kahjuks avaringis kaotus vastu võtta ning kokkuvõttes 77 sportvibu naise hulgas 57. koht. EM-il toimus ka olümpiapääsmete turniir, kus võisteldi nelja individuaalkoha peale. Meie laskuritel ei õnnestunud seekord olümpiapääset lunastada. Järgmine OM pääsmete turniir ootab laskureid ees Prantsusmaal Pariisis toimuvatel maailmakarikavõistlustel, kus on veel võimalus võidelda kaheksa individuaalse ja kolme võistkondliku olümpiakoha eest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare