7.7 C
Rapla
Laupäev, 25 sept. 2021

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Rapla vald

1. juunil teatati politseile, et Raplas Tallinna maanteel varastas 48-aastane mees kauplusest alkoholi.

Naine sõlmis inimeste nõusolekuta lepinguid

2. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et märtsi lõpust alates on Raplamaal elav naine sõlminud teiste inimeste teadmata ja nõusolekuta erinevaid laenu- ja järelmaksulepinguid. Tekitatud kahju suurus on selgitamisel. Politsei- ja piirivalveamet.

Päästeteated

Pelletitehases põles kuivatitrummel

2. juunil kell 22.42 said päästjad kutse Rapla valda Purila külla, kus pelletitehases oli põlema süttinud kuivatitrummel. Kohal olnud inimesed panid kiiresti kustutusseadme tööle ning suutsid sellega leegi maha suruda. Päästjate saabumise ajaks oli trumli juures veel väike põleng, mis kustutati kella 23.33ks.


Kõrbev toit pani tööle suitsuanduri

3. juunil kell 18.08 teatati häirekeskusele, et Rapla linnas Mahlamäe tänaval asuvas korteris on tulekahju. Elanik oli pannud toidu pliidile valmima ning ise läinud õue. Õnneks käivitus tekkinud suitsust suitsuanduri häiresignaal, mida kuulsid naabrid, kes häirekeskust teavitasid. Päästjatel jäi üle pliit välja lülitada ning kõrbenud toit eemaldada. Toiduvalmistamise ajal ei tohi seda tähelepanuta jätta, sest kuumenev toit võib süttida ning süüdata ka ümbruse. Lääne päästekeskus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised