14.4 C
Rapla
Neljapäev, 2 mai 2024
SportSpordiakadeemia juhi kohale on kolm kandidaati

Spordiakadeemia juhi kohale on kolm kandidaati

Juuni alguses möödus tähtaeg, et kandideerida loodava Raplamaa spordiakadeemia juhiks. Käesoleva nädala esmaspäeval ja teisipäeval toimusid vestlused kolme kandidaadiga ning hiljemalt 18. juuniks saab selgeks, kellest saab Raplamaa spordiakadeemia esimene juht.

Oma kandidatuuri esitas seitse inimest, kellest neli kutsuti edasi vestlusvooru. Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) tegevjuht Silvi Ojamuru ütles, et üks neist loobus ise kandideerimast ning nii jäigi sõelale kolm kandidaati. Just nendega nädala alguses vesteldigi. Ojamuru sõnas, et valituks osutuvale kandidaadile tuleb kõigepealt anda heakskiit ROL-i juhatusel.

Akadeemia juhi ülesanne on töötava spordiakadeemia loomine, mis hõlmaks tervet maakonda. Ettevalmistustööd selle käivitamiseks on kestnud paar aastat ning mõte ise on veel vanem. Oluline tähis akadeemia algatamiseks oli 14. mail toimunud spordiakadeemia stardikonverents. Valituks osutuv kandidaat alustab tööd tänavu augustis ning tema töökoht saab olema Raplamaa spordiliidu ruumides.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare