9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Arvutikelmus

8. juunil teatati politseile, et eelmisel nädalal helistas vene keelt kõnelev naisterahvas 49-aastasele mehele ning küsis, kas mehe pangakontolt on kunagi raha varastatud. Mees vastas jaatavalt ning seepeale öeldi talle, et tema nimel on 670 dollarit ühel krüptokontol ning selle kättesaamiseks on vaja alla tõmmata AnyDesk programm ja maksta 120 eurot. Mehel ei õnnestunud programmi alla laadida ning seepeale paluti tal Mobiil-ID abil siseneda ühele internetilehele. Mees toimis juhiste järgi ning sooritas ka 120-eurose makse. Lubatud raha ei ole mees tänaseni saanud. Lisaks avastas ta mõned päevad hiljem, et tema pangakontolt on omavoliliselt tehtud ülekanne võõrale pangakontole. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 2120 eurot.

Märjamaa vald

14. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et viimase kahe nädala jooksul on Vana-Vigalas omavoliliselt tehtud lageraiet.

Rapla vald

14. juunil sai politsei teate, et Raplas eramus lõi 42-aastane mees oma 39-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.


Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Rõdupiire põles

9. juunil kell 14.43 helistas naaber häirekeskusele, sest Kehtna alevikus Staadioni tänaval põles naaberkorteri rõdupiire. Leegid summutasid naabrid omal jõul ning päästjad kustutasid hõõguvad tukid lõplikult. Tulekahju tekkepõhjus teada ei ole.

Rebasekutsikas kukkus keldriauku

12. juunil kell 13.06 teatati, et Rapla vallas Kodila külas on rebasekutsikas kahe meetri sügavusse keldriauku kukkunud. Päästjad tõstsid rebase keldrist välja ja lasid ta vabaks.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare