6.6 C
Rapla
Pühapäev, 2 okt. 2022
spot_imgspot_img

Raplamaa spordiliit valis uue juhatuse

Esmaspäeval, 14. juunil valiti Rapla Maakonna Spordiliidu üldkogul uus juhatus. Sarnaselt eelmise juhatusega jätkab ka uues üheksa liiget.

Uude juhatusse kuuluvad Kalju Kalda, Kadi Saks, Ain Täpsi, Risto Ütsmüts, Toomas Jaaniste, Laine Rokk, Rein Pajunurm, Ülle Laasner ja Janno Kivisild. Esmaspäevasel üldkoosolekul jäi aga valimata juhatuse esimees. Senine juhatuse esimees Aivo Sildvee otsustas, et ta ei soovi sellel kohal jätkata ning ühtlasi ei kandideerinud ta ka juhatuse liikmeks.

“Olin selle otsuse enda jaoks juba varem valmis mõelnud. Minu jaoks on see periood läbi,” kommenteeris Sildvee. Seda ametit pidas ta rohkem kui kaksteist aastat. Ta sõnas, et tal endalgi on läinud segamini, kui kaua see täpselt kestis. Küll aga ütles Sildvee, et spordimaailma ust ta enda jaoks lõplikult kinni ei löö. Kaius ja Kuimetsas läbiviidavad male- ja kabevõistlused lubas ta sel aastal ära korraldada.

Lähimate nädalate jooksul tuleb spordiliidu juhatusel valida uus esimees. Raplamaa spordiliidu peasekretär Rein Pajunurm ütles, et see tehakse ära hiljemalt augustis. Esmaspäeval peetud koosolek oli koroonaviiruse leviku tõttu pool aastat edasi lükkunud. Spordiliidu juhatus valitakse ametisse kolmeks aastaks.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised