-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
24. juuni hommikul sai politsei teate, et Kohilas eramajas tõukas 52-aastane mees oma 48-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

28. juunil teatati politseile, et Kohila alevis kortermaja juures lõi 41-aastane mees 46-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 41-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Rapla vald

23. juunil teatati politseile, et Kuimetsa kandis lõi 50-aastane mees oma tuttavat 38-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

25. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et Raplas liiklusjärelevalve käigus peatatud 53-aastane mees esitas politseiametnikele võltsitud välismaise juhiloa.

Päästeteated

Raplas suitses alajaam

21. juunil kella 17.54 ajal suitses Raplas Tallinna mnt alajaam. Päästjad koostöös elektrikutega selgitasid, et suitsema oli hakanud kaabel. Tõsisemat tulekahju ei tekkinud ja elektrikud asusid riket kõrvaldama.

Päästjad kustutasid lõkkeid

22. juunil kell 23.55 teatati häirekeskusele väga suurest lõkkest Kehtna vallas Hiie külas. Põllu peale oli tehtud 6×3-meetrise läbimõõduga lõke, kus põletati valdavalt vana mööblit. Päästjad kustutasid lõkke ning info ümbruskonda saastavast lõkkest edastati Keskkonnaametile.

23. juunil kell 8.03 käisid päästjad kustutamas eelmisel õhtul põlenud suurt lõket. Maja läheduses asunud lõkkes suitsesid suured puunotid. Päästjad kustutasid suitseva lõkke, et tagada ohutus ümbruskonnale, kuhu tuli edasi võiks levida.

Teele ja liinidele kukkunud puud

23. juuni keskpäeva paiku eemaldasid päästjad mitmel korral elektriliinidele kukkunud puid. Liinidele kukkusid puud Märjamaal Pihlaka tänaval, Kohila vallas Pahkla ja Sutlema külas, Aespa alevikus ning Märjamaa vallas Äraste külas. Teelt toimetati ära sinna kukkunud puud Sooniste külas ja Rapla vallas Purku külas.

25. juunil eemaldasid päästjad Kohila valla Sutlema küla sõiduteele kukkunud suure kuusepuu. Puu oli sulgenud osa sõiduteest ning päästjad eemaldasid selle teelt ohutu liiklemise tagamiseks. Puu oli teele kukkunud ka Rapla vallas Hõreda külas. Seegi puu eemaldati. 26. juunil eemaldati Märjamaa vallas Tiduveres teel olnud suur lehis, mis sealset liiklust segas.

Süttis pumbamaja

23. juunil kell 8.15 süttis Märjamaa vallas Kõrtsuotsa külas põlema väike pumbamaja, mis kiirelt kustutati. Süttimise põhjus teada ei ole.

Õli lekkis autost

25. juunil kell 21.10 helistas häirekeskusesse murelik kodanik, kes oli metsateel oma auto põhja vigastanud ning parklasse jõudes hakkas autol õli lekkima. Päästjad katsid ca 3-ruutmeetrise mootoriõli lekke absorbentainega.

Liiklusõnnetus Vaimõisas

26. juunil kell 15.54 juhtus Märjamaa vallas Vaimõisa külas liiklusõnnetus, kus inimesed kannatada ei saanud, kuid päästjad kõrvaldasid kokku põrganud autodel süttimisohu, katsid teele tilkunud õlilaigud absorbentainega ning reguleerisid politsei saabumiseni liiklust.

Trepikoja ees põles prügikast

26. juunil kell 23.43 teatati häirekeskusele, et Rapla vallas Alu alevikus Saaremäe teel asuva kortermaja trepikoja ees põleb prügikast. Koridor oli põlengu tõttu suitsu täis valgunud. Päästjad kustutasid prügikasti ning ventileerisid koridori.

Allikas: Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare