8.8 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
SportAvis Utilitas Raplaga liitus kogenud Läti keskmängija

Avis Utilitas Raplaga liitus kogenud Läti keskmängija

Eesootaval hooajal esindab Avis Utilitas Rapla meeskonda Läti keskmängija Arnolds Helmanis. Klubi teatas lepingu sõlmimisest uue mängijaga eelmisel nädalal.
Korvialust kindlustama toodud 200 sentimeetrit pikk mängumees on oma viimased hooajad mänginud valitseva Läti meistri Riia VEF-i ridades. Paf Eesti-Läti liigas kogus Helmanis 18 mänguga keskmiselt 14,3 mängitud minutit, selle ajaga viskas ta 6,6 punkti ja hankis 2,8 lauapalli.
Rapla klubi juht Jaak Karp Arnolds Helmanise tulekust Raplasse: „Meie jaoks on tavapärane, et väljastpoolt Eestit täiendust otsides vaatame kõigepealt Läti poole. Seda juba seetõttu, et tõmmata endale ka Läti korvpallipubliku tähelepanu, kes jälgivad, kuidas nende kaasmaalastel Eestis läheb. Lisaks on kõik Läti mängijad olnud eranditult väga hea tööeetika ja tõsise suhtumisega mängumehed. Sama kehtib ka Arnolds Helmanise kohta, kes lisaks toob Läti tippklubist kaasa kogemustepagasi VTB ja Champions League’st. Jõud, agressiivsus, energia olid märksõnad, mida me korvi alla otsisime ja Arnolds kindlasti vastab neile ootustele.“

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused