17.7 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
SportLluis Riera alustas tööd Avis Utilitas Rapla peatreenerina

Lluis Riera alustas tööd Avis Utilitas Rapla peatreenerina

Avis Utilitas Rapla uus peatreener on kohal. Klubi teatas uue peatreeneri palkamisest juba 15. juulil, kuid Raplasse kohale jõudis ta nüüd. Oma esimese treeningu Rapla peatreenerina viis 42-aastane Riera läbi esmaspäeval, 16. augustil.
Meeskond kogunes Rapla korvpallikooli saalis ning sealt algas ettevalmistus eesootavaks hooajaks uue peatreeneri käe all. Treeningu viis ta läbi inglise keeles. Abiks oli ka abitreener Toomas Annuk. Enne esmaspäevast trenni oli meeskond läbi teinud nädalapikkuse treeninglaagri Kuremaal.
Riera on viimase üheksa hooaja jooksul töötanud abitreenerina Hispaania kõrgliiga klubis Club Joventut Badalona, samuti Hispaania kõrgliigas mängivas Sander Raieste koduklubis Saski Baskonia ning Euroliigas mängivas Venemaa tippklubis Peterburi Zeniit.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused