spot_img
5.5 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
SportRahvusvaheline vibuvõistlus Järvakandi Open toimus 52. korda

Rahvusvaheline vibuvõistlus Järvakandi Open toimus 52. korda

Anneli Viher

Laupäeval, 14. augustil toimus vibuvõistlus Järvakandi Open juba 52. korda, mis on ühtlasi ka klubi rajaja Toomas Kivilo 13. mälestusvõistlus. Sõltuvalt praegusest olukorrast oli osalejate arv tavapärasest väiksem, aga korraldusliku poole pealt oli võistlus endiselt kõrgetasemeline.
Sportvibu naiste klassis tuli kaksikvõit Järvakandi Ilvesele, kus kuldmedali võitis Bessi Kasak ning hõbemedali Triinu Lilienthal, veteranide klassi kuuluv Eve Kivilo saavutas kõrge 4. koha ja Tessa Cathlen Tammik 5. koha.
Sportvibu meeste klassis võitis kuldmedali Soome tipplaskur Antti Tekoniemi ja pronksmedali võitis Ilvese oma sportlane Taavi Ennemuist; Karl Kivilo teenis 5., Aivo Agu 6. koha ja Erki Ütsmüts tubli 7. koha.
Segavõistkondlikult võitis Järvakandi Ilves I koosseisus Karl Kivilo, Bessi Kasak kuldmedali ning Järvakandi Ilves II koosseisus Aivo Agu, Triinu Lilienthal hõbemedali. Võistkondlikult saavutasid ilveslased Karl Kivilo, Aivo Agu ja Taavi Ennemuist esimese koha; Bessi Kasak, Triinu Lilienthal, Eve Kivilo võitsid pronksmedali.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused