12.7 C
Rapla
Pühapäev, 24 sept. 2023
KrimiRaplamaal kadunud 14-aastane Kristiina leiti üles.

Raplamaal kadunud 14-aastane Kristiina leiti üles.

Politsei palus see nädal kaasabi selgitamaks Juuru alevikus kadunuks jäänud 14-aastase Kristiina asukohta. Laupäeval, 21. augustil teatas politsei, et neiu leiti Tallinnast üles. Kristiinaga on kõik hästi ja ta on tagasi kodus.

Häirekeskusele anti pühapäeval, 15. augusti hilisõhtul teada, et oma elukohta Juuru alevikus ei ole tagasi tulnud 14-aastane Kristiina. Tüdrukuga oli viimane kontakt sama päeva lõuna paiku. Telefoni teel tüdrukuga ühendust ei saa. Tüdruk on ka varem kodust lahkunud ning teada on, et kõrvalise abita võib sattuda ohtu.

Politsei on suhelnud Kristiina lähedaste ja tuttavatega ning läbi vaadanud kohad, kuhu tüdruk suunduda võis. Patrullid on kontrollinud Rapla ja Kohila piirkondi, kuid tüdrukut ei ole leitud.

Kristiina on umbes 165 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on tumedad õlgadeni juuksed ning tukk. Kodust lahkudes oli tal seljas must dressipluus ja jalas mustad teksapüksid. Kaasas oli tal väike must seljakott. Tüdruk kannab ninarõngast ning tumedat meiki. Ta on julge suhtleja.

Politsei palub kõigil, kes on Kristiinat näinud või omavad teavet tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused