8.8 C
Rapla
Pühapäev, 19 sept. 2021

Eestile jõutõstmise MM-ilt läbi aegade parim koht

Autor: Mihkel Laurits

Märjamaa spordiklubi Masters-klassi mehed Heino Maiste ja Mihkel Laurits võitsid oma vanuseklassi (M4) maailmameistrivõistlustel Rumeenias kuue riigi konkurentsis 21 punktiga meeskondliku esikoha.

Euroopa meistrivõistlustel olime kord Ungaris parimad, nüüd ka maailmameistrivõistlustel, millega on täitunud ammune unistus. Individuaalselt võitis Heino Maiste (-83 kg) MM-i suure hõbemedali ja alavõit tuli seekord lamades surumises. Mihkel Laurits (-105 kg) tuli neljandat korda maailmameistriks ja kogus lisaks igale osavõtjale antavale medalile täiskomplekti kuldmedaleid, kokku viis.

Meie tulemused üksikaladel on kõrgest rahvusvahelisest klassist ja seega ei ole veel midagi häbeneda, aga motivatsioon kindlasti selle võiduga vähenes oluliselt. Teekond Oradea linna ja tagasi kujunes läbi Amsterdami ning Pariisi kolm korda pikemaks, kui see linnulennult on, mis väsitas, lisaks maskid ja pikad viiruse kontrolli järjekorrad lennujaamades.

Ees ootavad Raplamaa karikavõistlused ja Eesti meistrivõistlused lamades surumises ning jõutõstmises.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised