2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
SportKohila noormees tuli 3x3 korvpalli MM-il hõbedale

Kohila noormees tuli 3×3 korvpalli MM-il hõbedale

Eesti U18 vanuseklassi 3×3 korvpallikoondis tegi möödunud nädalavahetusel ajalugu, kui maailmameistrivõistlustel teeniti hõbemedalid. Koondisesse kuulus ka Kohilast pärit korvpallur Markus Ladoga.

Maailmameistrivõistlused toimusid Ungaris Debreceni linnas. Finaalis läks Eesti vastamisi Ameerika Ühendriikide eakaaslastega ning seal tuli tunnistada vastaste paremust tulemusega 21:14. Lisaks Markus Ladogale kuulusid koondisesse Markus Heinakroon, Oliver Pere ja Ken-Martti Reinart. Sealjuures nimetati Markus Heinakroon turniiri sümboolsesse koosseisu.

Finaalmängus USA koondisega juhtisid eestlased mängu esimest poolt, aga mängu lõpuosas panid ameeriklased oma pikkuse maksma ja võitsid finaali 21:14. Kui Eesti oli eduseisus 8:7, tegid vastased vahespurdi 10:0 ning tüürisid mängu võidusadamasse. Finaalikaotusest hoolimata tegi Siim Raudla käe all treeninud koondis Eesti korvpalli ajalugu. Poolfinaalis alistati sealjuures Egiptus 16:11, kes oli sel turniiril tunnistanud sinnamaani vaid võite.

Noorteklassides on Markus Ladoga esindanud nii Kohila kui ka Rapla korvpallikooli meeskondi. Täna algaval õppeaastal läheb ta Kohila gümnaasiumi kaheteistkümnendasse klassi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused