7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald

10. septembril teatati politseile, et eelmise nädala esimeses pooles on Kohilas Jaama tänaval raudteejaama rattahoidikust varastatud lukustamata musta värvi jalgratas. Esialgsel hinnangul on tekitatud kahju ligi 550 eurot.

12. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et suvel leitud elutu kassi lahkamistulemused näitasid, et loom hukkus õhupüssist lastud kuuli tõttu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

13. septembril teatati politseile, et eelmise nädala teises pooles on Kohila alevis Side tänaval kortermaja trepikojast varastatud lukustamata jalgratas Scott. Esialgsel hinnangul on tekitatud kahju ligi 410 eurot.

Märjamaa vald

13. septembril sai politsei teate, et 54-aastane mees tungis eramusse, kust püüdis varastada vanaaegseid esemeid. Mehest mitteolenevatel põhjustel jäi vargus lõpule viimata ning politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Rapla vald

9. septembril teatati politseile, et möödunud nädalavahetusel lõi 33-aastane naine oma tuttavat 38-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. septembril kella 17.40 ajal juhtus liiklusõnnetus Koikse külas Koikse-Jalase-Riidaku tee 1. km, kus 51-aastane mees juhtis sõiduautot Volkswagen Sharan ja kaldus teelt paremale välja ning sõitis vastu puud. Sõidukit juhtinud mees ei olnud turvavööga kinnitatud, mistõttu paiskus autost välja ja suri.
11. septembril sai politsei teate, et ööpäeva jooksul on tungitud garaaži, kust varastati erinevaid tööriistu, plastkanister kütusega ning õhuvoolik. Esialgsel hinnangul on tekitatud kahju ligi 870 eurot.


Arvutikuriteod
10. septembril teatati politseile, et kahe nädala eest muudeti internetis omavoliliselt ära 59-aastase naise e-posti ja Facebooki kasutajakonto paroolid. Naisel ei ole enam võimalik oma kontosid kasutada.

13. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel aastal on 42-aastane naine poolteise kuu jooksul teinud ebaseaduslikult erinevaid ülekandeid ühe teise naise pangakontolt enda pangakontole. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Garaažipõleng

7. septembril kell 17.08 said päästjad teate, et Märjamaa alevis Veetorni tänaval on põlema süttinud garaaž. Päästjad asusid kohe kustutama ning suutsid põlengule piiri panna kell 17.19. 3 x 5 meetri suuruse garaaži põleng likvideeriti täielikult kella 17.35-ks. Tulekahju sai tõenäoliselt alguse auto tehnilisest rikkest.

Turbaaun süttis põlema

13. septembril kell 18.43 teavitati päästjaid, et Märjamaa vallas Orgita rabas on põlema süttinud turbaaun. Päästjate saabudes põles umbes 45 meetri pikkune turbaaun leegiga. Tõenäoliselt isesüttimise tõttu leekidesse lahvatanud turbaauna põleng lokaliseeriti kell 20.51, kuid lõplikuks likvideerimiseks oli vaja aun lahti võtta ning selle kustutamine lõpetati kell 21.41.

Allikas: Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare