2.2 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla lõpetas koostöö Sa’eed Nelsoniga

Avis Utilitas Rapla lõpetas koostöö Sa’eed Nelsoniga

Avis Utilitas Rapla teatas, et koostöö ameeriklasest mängujuhi Sa’eed Nelsoniga ei jätku vigastuse tõttu.

Klubi ametlik teadaanne: “Kui eelmisel nädalal ootasime ja lootsime, et Sa’eedile muret tekitanud reielihase venitus on kergemate killast, siis täiendavate uuringute käigus selgus, et mängumeest võib ees oodata lausa kahe kuu pikkune korvpalli paus.”

Jaak Karp: “Hooaja algus on meile väga palju väljakutseid esitanud. Ma arvan, et saab öelda, et meil on olnud enne hooaja algust juba rohkem vigastusi kui tervel eelmisel hooajal kokku. Sa’eedi reievigastus oli järjekordne tagasilöök, millest peame kiirelt taastuma. Loodame uue mängujuhiga iga hetk lepingu allkirjastada, juba on järgmised kaks kandidaati välja valitud. Õnneks on meil peagi teile edastada ka rõõmusõnumeid korvialuste täiendustega. Siiski, iga asi omal ajal! See hooaeg on õpetanud tõelist kannatlikkust, kuid usun, et meeskonna tulevik on helge!”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare