11.1 C
Rapla
Laupäev, 25 juuni 2022
spot_img

Avis Utilitas Rapla alustab uut hooaega võõrsil Ogre vastu

Paf Eesti-Läti korvpalliliiga avaldas peagi algava hooaja kalendri ning sealt selgus, et mängudega tehakse algust reedel, 1. oktoobril. Avis Utilitas Rapla peab oma esimese mängu järgmisel päeval ehk laupäeval, 2. oktoobril, kui külla sõidetakse Läti meeskonnale BK Ogre.

Ka teine mäng peetakse võõrsil, kui reedel, 8. oktoobril võõrustab Rapla meeskonda Riia VEF. Esimese kodumänguni jõutakse alles nädal aega hiljem. Sadolini spordihoones näeb Raplat mängimas laupäeval, 16. oktoobril. Siis võõrustatakse hooaja esimeses kodumängus Rakvere Tarvast. Põhiturniiri viimase mängu peab Rapla laupäeval, 19. märtsil 2022, kui Sadolini spordihoonesse tuleb külla Läti Ülikooli meeskond.

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas mängib tänavusel hooajal neliteist meeskonda. Neist kaheksa on Eestist ja kuus Lätist. Eestit esindavad lisaks Raplale veel BC Kalev/Cramo, KK Viimsi, Pärnu Sadam, Rakvere Tarvas, Tallinna Kalev, TalTech ja Tartu Ülikool Maks & Moorits. Läti klubidest teevad liigas kaasa BK Liepaja, BK Ogre, BK Ventspils, Läti Ülikool, Valmiera Glass Via ja Riia VEF.

Uue hooaja avamäng peetakse reede, 1. oktoobri õhtul, kui vastamisi lähevad eelmise hooaja võitja BC Kalev/Cramo ja tema finaalivastane Riia VEF. Tegemist saab olema Avis Utilitas Rapla jaoks esimese hooajaga uue peatreeneri Lluis Riera käe all.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised