6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
SportKaspar Kasari ja Rainis Raidma saavutasid Viru rallil oma võistlusklassis esikoha

Kaspar Kasari ja Rainis Raidma saavutasid Viru rallil oma võistlusklassis esikoha

Ralliekipaaž Kaspar Kasari – Rainis Raidma (Ford Fiesta Rally4) läks Viru rallile vastu enesekindlalt ning teenis tulemuseks esikoha juunioride ehk EMV4 arvestuses. Teiseks tulnud rallipaari Joosep Ralf Nõgene – Simo Koskinen (Ford Fiesta Rally4) edestasid nad 51,3 sekundiga.

Klassi kolmanda koha saavutasid kohalikud noored ralliässad Jaspar Vaher – Marti Halling (Ford Fiesta R2), kelle jaoks oli ühtlasi tegu sportralli debüütvõistlusega. Pärast viimast katset oli nende kaotus Kasari – Raidmale 15 minutit ja 34,7 sekundit.

Kaspar Kasari ütles, et kindlasti ei olnud nende jaoks tegemist ideaalse ralliga, kuid eesmärk sai täidetud. Laupäeval, 18. septembril sõidetud Viru rallile mindi kindla plaaniga võtta esikoht ning see ka õnnestus. “51,3-sekundiline edu on küll mugav, kuid me tundsime, kuidas teised meile kuklasse hingasid. Alguses me ei leidnud oma sõidurütmi, kuid pärast oli juba parem. Teadsime, et lihtsalt ei tule sellel rallil midagi,” sõnas Kasari.

Nüüd ootab ees tihe võistlusgraafik. 1. ja 2. oktoobril sõidetakse Leedus Läti meistrivõistluste viimane etapp. Sealt edasi on järgmisel nädalavahetusel juba Saaremaa ralli. Kasari ütles, et nendele võistlustele võeti Viru rallilt kaasa hulganisti enesekindlust.

Terminal Oil Eesti meistrivõistluste eelviimane etapp ehk 15. Grossi Toidukaubad Viru ralli sõideti 18. septembril Rakvere lähistel. Võidukihutamisele startis kokku 66 ekipaaži nii Eestist kui ka välismaalt. Üldarvestuses võtsid võidu koduteedel võistelnud Georg Gross – Raigo Mõlder (Ford Fiesta WRC).

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare