15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Lauatennise uudised

Autor: Aili Kuldkepp

Eesti veteranide meistrivõistlused lauatennises toimusid TalTechi spordihoones. Võistlejaid oli kokku tulnud kogu Eestimaalt – Saaremaast kuni Ida-Virumaani. Noorimad võistlejad kuulusid 40+ võistlusklassi ja vanimad 85+.

Võistluspinget jagus kuni õhtuni. Meie maakonna sportlased olid edukamad paarismängudes. Alustades noorimatest võideti medaleid järgmiselt: Kristi Ernits koos Aire Kurgpõlluga hõbemedal. Marika Kotka sai hõbemedali koos Ene Lauriga naispaaris ja koos Kalju Kaldaga segapaarismängus. Malle Miilmann võitis segapaarismängus koos Priit Eiveriga hõbemedali ja naispaaris koos Urve Laumetsaga pronksmedali.

Oma vanuseklassis tuli Aili Kuldkepp naispaarismängus koos Helga Vasemäega Eesti meistriks, segapaarismängus koos Priit Vihuriga saadi pronksmedal. Üksikmängus pälvis hõbemedali Ene Laur. Seega võitsid meie maakonna sportlased kokku kümme medalit. Ees ootavad rahvusvahelised võistlused Türgis, kus meie maakond on esindatud viie lauatennisistiga.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised