-13.2 C
Rapla
Esmaspäev, 6 dets. 2021

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
20. septembril teatati politseile, et Staadioni tänava keldrist on ühiskasutuses olevast vahekäigust varastatud akumuruniiduk. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 365 eurot.

Kohila vald
19. septembril kella 14.40 ajal juhtus liiklusõnnetus Kohila alevis Viljandi mnt ja Vabaduse tn ristmikul, kus 35-aastane mees sooritas sõiduautoga Audi vasakpööret ning ei andnud teed peateel liikuvale jalgrattale, millega sõitis 19-aastane naine. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Rapla vald
14. septembril sai politsei teate, et pooleteise nädala eest on sisse tungitud laudahoonesse, kust on varastatud võrkkottides kahte sorti küüslauku ja punast sibulat. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 12 000 eurot.
20. septembril sai politsei teate, et varem vargusi toime pannud 48-aastane mees varastas Raplas Tallinna maantee kauplusest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Arvutikelmus
15. septembril sai politsei teate, et kahe päeva eest sõlmiti ebaseaduslikult interneti teel 43-aastase mehe nimele ühe mobiilioperaatoriga osamaksetega müügileping, millega soetati iPhone 12 mini. Mobiiltelefon väljastati pakiautomaadi kaudu. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 680 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Tahmapõleng Järvakandis
19. septembril kell 14.38 reageerisid päästjad Järvakandi alevis Nõlva tänaval elumaja tahmapõlengule. Päästjad tuvastasid soojamüüris ja korstnas olnud tahmapõlengu ning jälgisid olukorda kuni tule kustumiseni.

Olerexi tanklas põles elektri sõlmkaev
21. septembril kell 6.19 said päästjad teate, et Raplamaal Orgita külas asuvas Olerexi tanklas põleb elektri sõlmkaev. Kaevu kaanes oleva augu kaudu sinna loobitud suitsukonid süütasid kaevus oleva kaabli isolatsioonid, mis läbi põlesid. Kaablitorude kaudu liikus suits hoonesse ning seetõttu oli ka majas olev kilbiruum suitsu täis valgunud. Päästjad kustutasid põlengu ning ventileerisid ruumid. Sündmus lõpetati kell 7.24.

Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised