15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Raplamaa noored sportlased suvemängudel „Meri ja Päike“

Autor: Laine Rokk, Rapla MSL koolisport

Eesti Koolispordi Liidu XVI suvemängud „Meri ja Päike” toimusid 23.-25. augustil. Juba teist aastat viidi üritus läbi Tuksi spordikeskuses Läänemaal.

Igast maakonnast võis osaleda kuni 10 tublit koolinoort. Raplamaad esindasid sellel aastal Kohila gümnaasiumi ja Rapla Vesiroosi kooli sportlikud ja aktiivsed koolinoored koos õpetajate Ulvi Mägi ja Ingrid Lengiga. Umbes 180 kuni 9. klassi õpilast ja saatjad õpetajad olid jagatud rühmadesse, millel olid lõbusad nimed: jänesed, kotkad, hundid, rebased, metssead. Igale liikmele olid ka samanimelised T-särgid.

Esimesel päeval peale majutust ja lõunasööki algas võistkondade vahel tuletõrjeolümpia, õhtuks tuli välja mõelda võistkonda tutvustav etteaste. Järgmisel päeval jõuti LOQUIZ nutimänguga Roostale, kus olid jalgpall, discgolf, seikluspark, vetelpääste õppus. Kolmandal päeval, kuna sadas ja ilm oli halb, olid üritused Tuksis siseruumides: mälumäng ja tantsimine Dance telefoniäpi abil. Oluline oli osavõtt ja meeskonnatöö. Igal õhtul olid seltskondlikud mängud ja tantsud, saadi tuttavaks teiste maakondade õpilastega.

Laagrimuljeid jagas kolm Rapla VK tüdrukut. Helerinile, Umale ja Kristiine-Mariile meeldis laager väga. Nende meelest olid kõik tegevused Tuksil ja Roostal huvitavad, nad said osaleda rohketes tegevustes. „Laagris oli tore seltskond, toredad tiimide juhid. Laagri ülesehitus oli ka väga lahe. Sooviksime ka järgmisel aastal osaleda,” leidsid tüdrukud.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised