-2.8 C
Rapla
Neljapäev, 9 mai 2024
UudisedSoojuskatkestus Raplas: Utilitas uuendab kaugküttetrassi

Soojuskatkestus Raplas: Utilitas uuendab kaugküttetrassi

Täna ajavahemikus 8.00-20.00 on Raplas soojuskatkestus, mis puudutab üle 50 aadressi. Katkestus on seotud Utilitase kaugküttetrassi töödega. Põhilist ebamugavust põhjustavad tööd neile majapidamistele, mis oma sooja vee saamisel Utilitase kaugküttevõrgust sõltuvad.
Tööd ise on Mahlamäe ja Metsapargi piirkonnas pikemat aega käinud. Nende käigus vahetatakse vana torustik uue eelisoleeritud torustiku vastu välja. Tänase katkestuse põhjuseks on tööd Päkapiku lasteaia juures aadressil Metsapargi 1. Utilitase Rapla osakonna juhataja Dmitri Opmann on kindel, et tänase päeva jooksul saavad vajalikud tööd ka tehtud ning annab lootust, et ilmselt isegi enne kella kaheksat õhtul.
Utilitase kaugküttetrass kulgeb Kastani tänava katlamajast Rappeli keskuseni. Kuna katkestus on üsna katlamaja lähedal, siis on sellest mõjutatud ka suur osa kogu trassist.
Opmann ütles, et tööde tulemusel kasvab tarbijate kindlustunne. „Me vahetame praegu välja sellised kaevud, kus talvel avarii võib juhtuda. Mõistlikum on neid töid teha praegu, kui talvel -20kraadiga,” lisas ta.
Tööd tänasega otsa ei saa ja Opmanni sõnul võib tulevikus veel üks paaritunnine katkestus ees oodata. Täpsemate olude selgumisel antakse sellest oma klientidele märku.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare