0.5 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
SportAlu mini- ja tillujooks tõid kokku ligi 150 last

Alu mini- ja tillujooks tõid kokku ligi 150 last

Septembri teises pooles on ikka joostud Alu suurjooksu. Nüüd enam suurjooksu ei ole, selle asemel on lastele suunatud mini- ja tillujooks.
Alu minijooks toimus reedel, 24. septembril juba 27. korda. Mõisapargi ümbrusesse ja kohalikule kergliiklusteele oli üles seatud 1,5-kilomeetrine rada. Selle jooksis läbi 76 last, kellest 39 olid poisid ja 37 tüdrukud. Poistest näitas kiireimat aega Markus Kasepõld, kelle tulemus oli 5 minutit ja 33 sekundit. Teiseks tuli Kristof Kasepõld ajaga 5.53. Täpselt kuue minutiga oli kolmas Sarpedon Hüseyin Altan. Tüdrukute arvestuse kiireim oli Getri Roosla (6.38), kellele järgnesid Kirke Maripuu (6.42) teise ja Mirelle Park (6.57) kolmandana.
Päev varem ehk neljapäeval, 23. septembril toimus Alu tillujooks, mis on suunatud lasteaias käivatele lastele. Seal parimaid välja ei selgitatud. Tillujooksul oli 67 osalejat, kelle hulgas oli Alu lasteaia-algkooli ning Kodila lasteaia lapsi. Lisaks ka läheduses elavaid poisse-tüdrukuid. Tillujooks toimus 21. korda. Mõlemat võistlust korraldas Madis Pärn.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare