spot_img
3.8 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
SportKohila korvpallipoiss Villem Suuroja Hispaanias

Kohila korvpallipoiss Villem Suuroja Hispaanias

Margit Suuroja, Villemi ema

Villem Suuroja osales korvpalliturniiril 25.-26. septembril Barcelonas Travel Teamiga. Travel Team on rahvusvaheline ühendus, mis kutsub 10-12-aastaseid lapsi kogu maailmast mängima ühes meeskonnas rahvusvahelistel turniiridel.

Selle asutas kolmteist aastat tagasi korvpallientusiast David Fauthoux. Ta kutsus Villemit meeskonda, kui oli näinud teda mängimas augustis toimunud Tartu Basket Cupil, kus osales Kohila SK. Lisaks Villemile oli Travel Teami meeskonnas veel kolm poissi Eestist, üks Leedust, kaks Soomest, üks Prantsusmaalt ja kaks Hispaaniast. Villem Suuroja treener Kohilas on Kaur Heinaru.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused