16.1 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
SportLluis Riera: Eesmärk on jõuda oma maksimaalse tasemeni

Lluis Riera: Eesmärk on jõuda oma maksimaalse tasemeni

Avis Utilitas Rapla alustab eeloleval laupäeval, 2. oktoobril uut hooaega Paf Eesti-Läti korvpalliliigas. Uudne on see, et esmakordselt mängib Rapla välismaalasest peatreeneri käe all. Alates 16. augustist on Raplat juhendanud Euroliiga kogemusega hispaanlane Lluis Riera.
Raplamaa Sõnumitel avanes võimalus teha temaga hooaja-eelne intervjuu reedel, 24. septembril. Uue hooaja avamänguni oli siis veel pisut rohkem kui nädal aega. Rapla meeskonna ettevalmistus ei ole aga kulgenud kaugeltki ideaalselt. Sellele on jätnud oma jälje nii mängijate vigastused kui ka hõre koosseis. Kohati on ette tulnud olukordi, kui treeningutel ei ole saanud mängida viis viie vastu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare