spot_img
-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
SportAvis Utilitas Rapla alustas hooaega veenva kaotusega

Avis Utilitas Rapla alustas hooaega veenva kaotusega

Avis Utilitas Rapla ettevalmistus uueks hooajaks kulges üle kivide ja kändude ning seda oli näha ka hooaja avamängus. Laupäeva, 2. oktoobri õhtul sõideti külla BK Ogre meeskonnale ning vastu tuli võtta veenev kaotus tulemusega 84:107. Mõlema võistkonna jaoks oli see esimene kohtumine uuel Paf Eesti-Läti korvpalliliiga hooajal.

Rapla meeskonnas on kahe hooaja vahel läbi viidud põhjalikud muudatused ning vähene kokkumäng oli väljakul näha. Sellest kõneles näiteks mängu jooksul tehtud 15 pallikaotust.

Avis Utilitas Rapla peatreener Lluis Riera saatis väljakule algviisiku Sven Kaldre, Saimon Sutt, Markus Ruubel, Ricards Daniels Vanags ja Kaarel Välb. Rapla värskeim täiendus Darryl Tucker seekord veel koosseisu ei kuulunud. BK Ogre pani omalt poolt vastu viisiku Janis Antrops, Paulius Poska, Rinalds Sirsins, Rihards Zebergs ja Kristaps Dargais.

Esimene veerandaeg kulges suuresti BK Ogre dikteerimisel. Rapla suutis saavutada eduseisu 14:12, kuid sealt edasi oli resultatiivsem kodumeeskond. Küll aga andis kindlasti Raplale jõudu juurde see, et tagasi oli Tom Kaldre. Esialgu oli klubi teatanud, et ta jääb oktoobri keskpaigani väljakult kõrvale, kuid õnneks sai ta siiski hooaja avamängus oma panuse anda. Siiski võitis BK Ogre esimese veerandaja tulemusega 30:19.

Ogre jätkas domineerimist ka peale lühikest pausi. Rapla kaitse oli tõeliselt hõre ning väljakuperemeestel polnud probleemi seda üle mängida. Kui esimesel veerandajal viskas Ogre 30 punkti, siis teisel veerandajal lisati veel 35 juurde ning poolajapausile mindi Läti klubi eduseisus 65:40.

Rapla jätkas pingutamist, kuid kaotusseis oli visa vähenema. Kõnekas oli see, et Ogre kodusaali oli kohale sõitnud märkimisväärne hulk Rapla fänne, kes kohtumise vältel ka omasid ergutasid. Kohati kõlasid nende hüüded isegi valjemini kui kodumeeskonna fännidel. Rapla suutis kaotusseisu küll natuke vähendada, kuid suures plaanis see midagi ei muutnud. Ogre läks viimasele veerandajale vastu 24-punktilises eduseisus 84:60.

Tegelikult oli vaid aja küsimus, millal nad 100 punkti täis viskavad. See juhtus neli minutit ja 25 sekundit enne lõpuvilet, kui Ogre poolelt tabas korvi alt viske Emanuel Shepherd tehes seisuks 101:70. Lõpusireeni kõlades olid nende võidunumbrid 107:84.

Võitjate poolel oli resultatiivseim mängija ameeriklane Braylon Rayson, kes viskas 18 punkti. Kristaps Dargais toetas meeskonda 17 punktiga. Emanuel Shepherd võttis mängu jooksul 15 lauapalli. Rapla poolelt olid resultatiivseimad Sven Kaldre ja Markus Ruubel, kes viskasid mõlemad 15 punkti. Saimon Sutt sai kirja 13 punkti. Rapla eest debüüdi teinud Rickey Mc Gill viskas 11 punkti.

Avis Utilitas Rapla järgmine kohtumine Paf Eesti-Läti korvpalliliigas toimub reedel, 8. oktoobril kui külla sõidetakse Riia VEF-ile.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused