7.7 C
Rapla
Kolmapäev, 18 mai 2022
spot_img

EKRE volikogu kogunes Järvakandis ja tegi seal poliitilise avalduse

Pühapäeval, 3. oktoobril kogunes Järvakandis Cinema Cafes Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) volikogu. Päevakorras oli volikogule uue esimehe ja aseesimehe valimine. Uue esimehe esimene ülesanne oli ette kanda volikogu poliitiline avaldus.

Päev algas innuka aplausiga. Norstat Eesti viimase küsitluse andmetel on EKRE-st saanud Eesti kõige populaarsem erakond. „Kui keegi tahab lühianalüüsi sellest, miks on meie erakonna populaarsus järjekindlalt tõusnud ja teistel langenud, siis on asi selles, et me jätkuvalt, nii nagu oma erakonna tegevuse algusest saadik, kontrasteerume kogu ülejäänud poliitilise maastikuga ja eristume selle poolest, et me räägime asjadest, mis inimesi kõnetavad, viisil, mis on inimestele arusaadav, ja viisil, mis paneb inimesi uskuma, et me ka ise usume,” ütles Martin Helme.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised