2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
ArtikkelLemmikloomapäev karvaste ja sulelistega

Lemmikloomapäev karvaste ja sulelistega

Selle nädala esmaspäev oli Alu kooli õpilaste jaoks eriline. Oli lemmikloomapäev, kus kõik võisid oma lemmikuid kooli tuua. Kohal oli igasuguseid karvaseid ja sulelisi. Kõige rohkem oli koeri ja kasse. Pai sai teha ka ühele karvutule kassile nimega Hugo ja kassiemale koos kolme pojaga.
Kaasa oli võetud ka kaks merisiga, hamster, kaks viirpapagoid ja kõige erilisemaks lemmikuks võib ilmselt pidada Madagaskari prussakaid. Prussakatel nimesid pole ja nende omanik Kaur rääkis, et need on tal saadud isa ühe sõbra kaudu. Kuigi nii mõnegi jaoks ei ole prussakas olend, keda näha või katsuda tahaks, julgeb Kaur enda omi vabalt pihku võtta.


Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused