3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
3. oktoobril sai politsei teate, et Aespa alevikus ühes eramus rünnati noaga 50-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 51-aastase mehe ja 48-aastase naise kahtlustatavatena kinni. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Märjamaa vald
29. septembril sai politsei teate, et Vana-Vigalas Pikal tänaval õpilaskodu juures ähvardas üks alaealine noormees teist alaealist noormeest relvataolise esemega. Politsei pidas relvataolise esemega ähvardanud noormehe kahtlustatavana kinni. Täpsemad juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Rapla vald
28. septembril sai politsei teate, et Alu alevikus rünnati 42-aastast meest, kes sai viga. Kõik juhtunu asjaolud on selgitamisel.
30. septembril sai politsei teate, et Raplas ühe kaupluse parklas ähvardas 38-aastane mees noaga oma tuttavat 28-aastast meest. Politsei pidas 38-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmused
29. septembril teatati politseile, et kaks päeva tagasi sõlmis seni tuvastamata mees internetis omavoliliselt laenulepingu 50-aastase naise nimele. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 10 000 eurot.
29. septembril teatati politseile, et maikuus võttis seni tuvastamata mees oma valdusesse 47-aastase mehe ID-kaardi koos paroolidega ning kasutas seda internetis erinevate tehingute sõlmimisel. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.
29. septembril teatati politseile, et kaks nädalat tagasi võttis üks mees Facebookis nähtud tööpakkumise peale ühendust tööd pakkunud 36-aastase naisega. Mees tuli kohale, nõustus tööpakkumisega ning nõudis tööde tegemiseks ja kulude katteks ettemaksu. Pärast ettemaksu tasumist ei tulnud mees kokkulepitud ajal tööle ning temaga ei ole võimalik kontakti saada. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 700 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Koer jäi torusse kinni
29. septembril kell 15.58 teatas koeraomanik, et Aespa alevikus Eha tänaval jäi tema koer õues peadpidi plastmasstorusse kinni. Koeral ilmnesid juba hingamisraskused. Loomaarst tegi hätta jäänud koerale rahustava süsti, mille järel päästjad toru akuketaslõikuriga pikkupidi pooleks saagisid ja looma vabastasid.

Raplas süüdati garaaži uks
1. oktoobril kell 11.41 teatati häirekeskusele tulekahjust Raplas Edela tänaval, kus tõenäoliselt oli pahatahtlikult süüdatud ühe garaaži uks. Päästjad kustutasid tulekahju ning tegid garaažis suitsutuulutust.

Metsaveotraktor pani maja põlema
4. oktoobril kell 17.31 teatati häirekeskusele, et Märjamaa alevis Veetorni tänaval põleb kahekordne eluhoone. Päästjad sisenesid majja ning tuvastasid põlengu esimese korruse köögis. Tulekahju lokaliseeriti kell 17.55, kuid täielikuks kustutamiseks avati hoone konstruktsioone ning osaliselt ka katust. Tulekahju likvideeriti kell 18.29. Põlengus sai kõige rohkem kannatada elumaja köök, teised ruumid said vee- ja kuumakahjustusi. Tulekahju oli tekkinud arvatavasti metsaveotraktori tõttu, mis sõitis elektriliinidesse ning tekitas sellega majas elektrilühise.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare