spot_img
0.5 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
UudisedRaplamaa tervisekonverentsil räägiti turvalisusest pandeemia ajal

Raplamaa tervisekonverentsil räägiti turvalisusest pandeemia ajal

Bret-Gregor Maidre

Keset pandeemiat on oluline rääkida turvalisusest, kuna ärevas olukorras kipub inimeste turvatunne kaduma. Konverentsil said sõna erinevate eluvaldkondade esindajad.
30. septembril toimus Rapla kultuurikeskuses turvalisuse teemal konverents, mida korraldas Ülle Laasner. Päevale panid alguse Rapla vallavanem Meelis Mägi ning turvalisuse nõukogu esimees Heidi Alasepp. Konverentsi esimeses osas said sõna publitsist Kaupo Vipp, kriisireguleerija Jako Vernik ja viroloog Andres Merits.
Vipp rääkis sellest, kuhu on suundumas tsivilisatsioon ning milliste tulemusteni võib ühiskond oma eesmärkidega jõuda: “Kui iga riigi eesmärgiks saab olema majanduskasv, siis tööstusühiskonnas rahvaarv ja elatustase väheneb,” rääkis ta.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused