-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
KultuurStressi vastu, rahulolu poolt

Stressi vastu, rahulolu poolt

Kohila raamatukogus oli 28. septembril autoriõhtu elustiilidisaineri ja heaolunõustaja Merit Rajuga. Ta on välja andnud inspireerivaid raamatuid ja toimetab lehekülge hingelepai.ee.
Kohtumisõhtul rääkis ta stressist, seda põhjustavatest teguritest ja võimalustest, kuidas stressi vähendada ja õnnehormoone tekitada. Stressi põhjustavad tegurid võivad olla nii välised kui ka sisemised. Välistest teguritest tõi ta välja näiteks uudised. Eriti praegusel ajal piisab vaid pingsast uudiste jälgimisest, kui hirmu ja ärevuse foon on üleval. Samuti võivad stressi tekitada teiste inimeste (mure)lood ja nende käitumine. Rohkem on praegu tööstressi, kuna palju on koondamisi. Tööandja jaoks on tegu praktilise sammuga, kuid teiste töötajate koormus ja seeläbi ka stressitase kasvab.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare