spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
SportVibulaskjad lõpetasid Järvakandis hooaja

Vibulaskjad lõpetasid Järvakandis hooaja

Vibuklubi Ilves

Laupäeval, 2. oktoobril toimus Järvakandis selle aasta Eesti Vibuliidu kalenderplaani viimane välihooaja võistlus “Lumemängud”. Sportvibu täiskasvanute klassis selgus võitja kümnete arvuga, punktisumma oli sama – kuldmedali võitis Triinu Lilienthal ning pronksmedali Bessi Kasak. Karl Kivilo saavutas neljanda koha.
Sportvibu veteranide klassis võitis Eve Kivilo hõbemedali. Sportvibu kadettide klassis teenis Erki Ütsmüts samuti hõbemedali. Sportvibu tidettide tüdrukute klassis võitis Ketter Silt uue isikliku rekordiga 702 punktiga kuldmedali, Hanna Ansen võitis pronksmedali, Karoline Kivilo saavutas 4. ja Berit Ansip 6. koha. Sportvibu 30 m grupis võitis Hannes Kraav kuldmedali.
Meie vibulaskjatele toimusid 13.-26. septembrini ka vibulaskmises maailmameistrivõistlused Yanktonis Ameerika Ühendriikides. Eestlastest võistlesid sportvibude klassis Karl Kivilo ja Triinu Lilienthal. Eelringid peeti väga tugeva tuulega ning vihmas. Karl Kivilo saavutas eelringis 572 punktiga 95. koha ning Triinu Lilienthal 591 punktiga 57. koha. Olümpiaringides parandasid mõlemad sportlased oma kohti: Karlile kokkuvõttes 57. ja Triinule 33. koht.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused