spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedHaigestumus koroonasse kasvab Raplamaal kiirelt

Haigestumus koroonasse kasvab Raplamaal kiirelt

Terviseameti teatel on tänase, 6. oktoobri seisuga täheldatud haigestumise kiiret kasvu Ida-Virumaal ja Raplamaal. Kokku on nädala jooksul haigestunuid Raplamaal 165. Enim haigusjuhtumeid (38) on tulnud 4. oktoobril.

Haigestumus on viimasel kolmel nädalal kasvanud Pärnumaal, Lääne-Virumaal, Hiiumaa ja Harjumaal. Kõrgeima haigestumusega piirkonnad on endiselt Lõuna-Eesti maakonnad: Jõgevamaa, Põlvamaa, Võrumaa ja Pärnumaa.

Tänases terviseameti pressikonverentsil sõnas terviseameti nakkushaiguste osakonna juhataja Hanna Sepp, et tänahommikuse seisuga on nakatumiskordaja 1.2 ja sellise trendi jätkudes võidakse jõuda punasele tasemele juba oktoobri teises pooles. Tervise- ja tööminister Tanel Kiik ei pea küll praeguses olukorras täiendavaid piiranguid vajalikuks ning rõhutab olemasolevate reeglite täitmisele ja vaktsineerimise vajalikkusele.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused