spot_img
-1.7 C
Rapla
Teisipäev, 28 märts 2023
KultuurEesti Arhitektide Liit tunnustas Okta Centrumit (täiendatud)

Eesti Arhitektide Liit tunnustas Okta Centrumit (täiendatud)

Eelmisel reedel, 8. oktoobril oma sajandat sünnipäeva tähistanud Eesti Arhitektide Liit (EAL) nimetas sajandi kümme tunnustamisväärset arhitektuuriobjekti. Nende seas oli ka Rapla KEK-i haldushoone, mis on rohkem tuntud Okta Centrumi nime all.

Ajas kestnud väärtusega arhitektuuriobjektideks nimetati peale Okta Centrumi Riigikogu hoone, Pärnu rannahoone, Tallinna Tuletõrjemaja, Tallinna Laululava, Lillepaviljon ja kohvik Tuljak Tallinnas, Jäneda põllumajanduskooli õppehoone, Tehvandi suusaspordibaas Otepääl, Tallinna Linnahall ja Karja tn lillepood.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused