7.4 C
Rapla
Esmaspäev, 25 okt. 2021

Kehtna KHK 41. sügisjooks

Mariliis Vest

Nagu traditsiooniks on saanud, korraldati ka tänavu Kehtna kutsehariduskeskuses sügisjooks. Sedapuhku 41. korda. Rada asus läbima 66 võistlejat.

Muutumatuks on jäänud ka jooksu põhitõed: naistele 5-kilomeetrine rada ning meestele 10 km pikkune jooksudistants. Kuna kooli peamaja renoveerimine on lõpujärgus, olid nii start kui ka finiš traditsiooniliselt just seal. Omavahel võeti mõõtu naiste, meeste, noormeeste ja neidude arvestuses. Jooksuilm oli hea, väljadel puhunud võrdlemisi kõva tuul oli jooksjatele küll paras väljakutse, kuid kuiv ja soe õhk tegid mõõduvõtmise sellegipoolest mõnusaks.
Neidudest oli parim kokanduse õpilane Mariliis Lepasaar tulemusega 44.03, talle järgnes samal erialal õppiv Anete Marleen Kääpa (45.02) ning kolmandana finišeerus tehnikavaldkonna tüdruk Grete Kurisoo tulemusega 53.57.

Noormeeste arvestuses näitas parimat tulemust samuti koka erialal õppiv Villibert Võrk ajaga 43.16, poodiumi teisele kohale võitles end ehituse õppur Genri-Roland Stepanjuga (49.29) ning kolmas koht läks sama eriala noormehele Sandro Reinvaltile (49.36).
Naiste parim oli Mariann Sulg ajaga 20.32, teisena finišeerus Mariliis Vest tulemusega 26.25 ning kolmandana toitlustusvaldkonna õpetaja Eline Villig (27.29). Meeste kümne kilomeetri paremik kulmineerus järgmiselt: Indrek Kraus 42.42, Ivo Kraus 46.13 ja Reelika Laes 1:00.16 (võistles meeste arvestuses).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised