3.8 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Koolinoorte maastikuteatejooks

Laine Rokk

Koolinoorte maastikuteatejooksu võistlus toimus Rapla Kesklinna kooli staadioni ümbruses 28. septembril. Osales 17 võistkonda 8 koolist 162 koolinoorega. Võistlesid 1.-5. kl, 6.-9. kl ja 10.-12. kl pendelteatejooksus ja maastikuteatejooksus. Eraldi arvestust peeti neljas grupis. Võrdsete punktide juures sai määravaks parem aeg maastikuteatejooksus.

I grupp

Koolid 10.-12. kl (arvesse 2 teatejooksu kohapunktid)

1. Kohila G (Helena Kurjama, Anet Ilustrumm, Elis Vahtmäe, Kertu Tamm, Marleen Miljand, Artur Skatškov, Sander Visser, Markus Ladoga, Oliver Luik, Markus Aus, Jules Christopher Rodgers, võistkonna esindaja õp Kaur Heinaru) 20 p

2. Märjamaa G (Elisabeth Pikani, Laura-Liis Väljar, Eliise Kalda, Rebecca Riomar, Kelly Kartopan, Tessa Cathlen Tammik, Romet Nurming, Pärtel Aviste, Kaspar Kotka, Kenneth Männik, Karl-Erik Keldrema, Martin Toomet, võistkonna esindaja õp Indrek Drell) 20 p

II grupp

Koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga 300 ja rohkem (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)

1. Kohila G (Kirke Ehandi, Adele Šeiko, Merlin Toirk, Meribel Sepp, Loore Mia Laanmets, Brigitta Maria Kombe, Villem Suuroja, Karel Soans, Gerdo Karming, Kenry Lenk, Andri Tuuksam, Miko Elenurm, Ruth Hansar, Emma Pütsep, Kristin Forsel, Rebecca Pent, Grete Einmann, Henri Vanem, Paul Mihkel Maasalu, Björn Gregor Ool, Marten Stopkin, Jaan Eerik Maasalu, võistkonna esindaja õp Kaur Heinaru) 38 p

2. Rapla VK (Kirke Liis Kase, Amanda Väljamats, Sandra Suvi, Roosmari Pesor, Pauliine Pesor, Kertu Tooming, Tom Laurimaa, Jan Torjus, Stegor Bogdanov, Olle Land, Kristofer Mihkelson, Heleri Pajuväli, Emma-Mia Küttis, Lisann Terras, Liisbeth Allvee, Henriethe Olonen, Elis Aarma, Rico-Robin Rikk, Janar Loorents, Kelvin Kärp, Kristo Ehrenpreis, Gabriel Velberg, Erki Ütsmüts, võistkonna esindaja õp Risto Ütsmüts) 36 p

3. Rapla KK (Roosi Tüvist, Loviise Triik, Lisanne Valdmets, Saara Sofia Tammepuu, Elisabeth Ööbik, Simon Timmo, Joonas Voksep, Karlos Ohtra, Hardi Heliste, Aleksander Grünthal, Keil Liis Kõiv, Bia Aller, Lorelii Estaal, Meribel Müts, Kendra Loose, Liseth Vain, Joonatan Ringmäe, Mairo Onno, Karel Reintop, Ron Maasing, Marttis Runno, võistkonna esindaja õp Jaak Liivandi) 32 p

III grupp

Koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga 80-299 (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)

1. Kaiu PK (Karolin Metssalu, Isabel Muna, Maribella Aunap, Mirjam Liivand, Taavi Talvoja, Germo Maasel, Matis Fred Tutt, Keito Väljaots, Keidi Hunt, Anette Viiron, Karoliina Emiilie Rosenberg, Ingrid Saar, Irene Saar, Germo Kaljuste, Laur Liira, Fredy Vahi, esindaja õp Piibe Pärn) 36p

2. Valtu PK (Lilli Laureta Lepikult, Meribel Laande, Maribel Laidmets, Oliver Põldmaa, Markus Kasepõld, Kristo Parisvä, Katriina Läll, Annika Arro, Kaisa Kalle, Marko Rutšš, Henriko Vaarpuu, Markus Anniko, Jako Rutšš, esindaja õp Reet Teets) 36 p

3. Hagudi PK (Marite Hansar, Grete-Liina Ojamaa, Anete Mirell Pärnapuu, Rasmus Roosmäe, Kennet Meriküla, Rasmus Võsu, Keitlin Nahkur, Keiti Tasane, Sandra Savi, Liis Raja, Georg-Heinrich Hürden, Kevin Meriküla, Albert Lepasepp, õp Martin Rosenvald) 36 p

IV grupp

Koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga alla 80 + algkoolid (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)

1. Eidapere K (Sille-Simone Laak, Ly-Sandra Eeron, Regina Lind, Andreas Idvand, Allan Tugo, Enri Vendelin, õp Andres Burk) 22 p

*

I grupp

Koolid 10.-12. kl (arvesse 2 teatejooksu kohapunktid)

1. Kohila G (Helena Kurjama, Anet Ilustrumm, Annabel Vinnal, Marite Suurmäe, Mari-Ly Talas, Robi Vanem, Siim Kaarel Maasalu, Artur Skatškov, Sander Visser, Markus Ladoga, esindaja õp Kaur Heinaru) 22p

II grupp

Koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga 300 ja rohkem (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)

1. Rapla KK (Laurete Härmask, Saara Sofia Tammepuu, Lisanne Valdmets, Joonas Voksep, Aleksander Grünthal, Simon Timmo, Marko Vain, Kärt Kõiv, Anneloore Mõttus, Mathias Marcus Libert, Marten Randmaa, Oliver Kuusmaa, Karmo Kilk, Karl-Joonas Romulus, Kaspar Krill, Ketlin Kõiv, Katri Rüüson, Berit Täpsi, Majandra Liis Pitkanen, Angela Muddi, esindaja õp Jaak Liivandi) 40 p

2. Rapla VK (Eliise-Terttu Kaikonen, Loviise Mölder, Jasmin Pall, Sandra Suvi, Amanda Väljamats, Roosmarii Pesor, Tom Laurimaa, Stegor Bogdanov, Andreas Pilt, Jan Torjus, Robin Kadarik, Enrico Niit, Helerin Peterson, Emma-Mia Küttis, Heleri Pajuväli, Sandra Kala, Henriethe Olonen, Grete Korsen, Rico-Robin Rikk, Renar Asi, Janar Loorents, Rasmus Jakk, Kristo Ehrenpreis, Markus Kaljund, võistkonna esindaja õp Risto Ütsmüts) 32 p

3. Kohila G (Grete Einmann, Marta-Ann Heinaru, Katariina Kabel, Kristiine Kabel, Triine Saare, Brigita-Maria Kombe, Villem Suuroja, Karel Soans, Mattias Peetre, Gregor Jasson, Mihkel Olo, Elis Vahtmäe, Kea Kristiin Laanmets, Ruth Hansar, Emma Pütsep, Rebecca Pent, Rasmus Piisang, Deivid Dorch, Paul Mihkel Maasalu, Toren Holder Vahesaar, Henri Vanem, Oscar Kukkur, võistkonna esindaja õp Kaur Heinaru) 32 p

III grupp

Koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga 80-299 (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)

1. Kaiu PK (Taavi Talvoja, Germo Maasel, Ragnar Tuberik, Isabel Muna, Karolin Metssalu, Mirjam Liivand, Ingrid Saar, Kait Rosenberg, Laur Liira, Bert Joosep Panker, Germo Kaljuste, Keidi Hunt, Irene Saar, Laura Kallaste, Karoliina Emiilie Rosenberg, esindaja õp Agur Asperk) 40 p

2. Hagudi PK (Marten Piirsalu, Lauri Karu, Albert Lepasepp, Liis Raja, Keiti Tasane, Lisete Kirs, Georg-Heinrich Hürden, Kevin Meriküla, Rasmus Hallop, Sandra Savi, Janete Kitsapea, Anete Mirell Pärnapuu, esindaja Tarmo Härma) 40 p

IV grupp

Koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga alla 80 + algkoolid (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)

1. Eidapere K (Ly-Sandra Eeron, Lizette Vilbas, Allan Tugo, Anna Kreete Kotenko, Cristofer Zubko, Enri Vendelin, Andreas Idvand, Egon Sinijõe, Kristjan Kuusk, Öösike Aidla, Tairo Roosioks, Elis Koppel, Carola Raidmäe, õp Luule Sulg) 44 p

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised