6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
GaleriiFOTOD: President Kersti Kaljulaid käis oma viimasel ringreisil ka Rapla maakonnas

FOTOD: President Kersti Kaljulaid käis oma viimasel ringreisil ka Rapla maakonnas

Bret-Gregor Maidre

Enne ametiaja lõppu läks president Kersti Kaljulaid ringreisile, et külastada Eestimaa ettevõtteid, ametiasutusi ja koole ning kohtuda kohaliku elu edendajatega. Visiidi neljandat päeva alustas toonane riigipea Raplamaal, kus ta külastas klaasitootmisettevõtet O-I Production Estonia ja metallkonstruktsioonide tootmisettevõtet Contractor.
Möödunud neljapäeva hommikul jõudis president Kersti Kaljulaid Järvakandi klaasitootmisettevõttesse O-I Production Estonia.
Töökodadele iseloomuliku keskkonna tõttu võeti kasutusele kaitsevarustus – pandi pähe kaitseprillid, maskid ja kõrvaklapid. Seejärel kõnniti läbi tootmisruumide, vaadeldi klaasi tegemise protsessi ning selle innovaatilisust, ökonoomsust ning nüüdisaegsust. Automaatika- ja juhtimisruumis näitasid spetsialistid erinevaid programme ning selgitasid, millised on kõige kriitilisemad tegurid, mida klaasitootmise protsessi jooksul jälgida tuleb.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare