11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
UudisedMärjamaal said kaks teed ületanud inimest autolt löögi

Märjamaal said kaks teed ületanud inimest autolt löögi

Täna pärastlõunal toimus Märjamaa alevis Pärnu maanteel Coop kaupluse läheduses liiklusõnnetus. Ette nähtud kohas teed ületanud naine ja mees said autolt löögi. Mõlemad viidi haiglasse.
„Täna kella 17 ajal sai häirekeskus teate õnnetusest Märjamaa alevis Pärnu maanteel. Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui sõiduauto Audi sõitis otsa kahele ülekäigu rada ületanud jalakäijale, 37-aastasele mehele ja 33-aastasele naisele. Mõlemad jalakäijad said viga ja nad viidi haiglasse. Autot juhtinud 71-aastane naine oli kaine ja tal oli vastava kategooria sõiduki juhtimisõigus. Autojuhi sõnul ei märganud ta jalakäijaid ereda päikese tõttu,“ ütles Lääne prefektuuri operatiivjuht Rivo Saare.
Kõik täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud menetluse käigus.
Politsei tuletab kõikidele autojuhtidele meelde, et liikluses on alati vajalik valvsus ja ainult liiklusele keskendumine, et vajadusel oleks aega ootamatuste korral reageerida.

 

 

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Häbi Raplamaa
18. okt. 2021 02:20

No nii nyyd näete , mis juhtub kui ahvpärdikud vöimule saavad, kas on teaduslikult uuritud, kus sellised targad inimesed tulevad, kes ekret hääletavad. Kas Tallinna zoo laienes Raplasse?

Kerttu
18. okt. 2021 11:45

Mis see EKRE siia puutub ??????