10.5 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

Kaius selgusid parimad maletajad

Mariliis Vest

Oktoobri teisel laupäeval peeti Kaiu koolis Leo Rehemaa mälestusturniir males, kus selgusid ka maakonna talimängude parimad.
Peakohtuniku ning korraldaja Aivo Sildvee sõnul oli tore näha, et rahvast oli kohale tulnud lisaks kõikidele maakonna valdadele ka Tallinnast, Sauelt ja Koselt. Arvestust peeti nii meeste, naiste, tüdrukute kui ka poiste seas. Mehi oli võistlema tulnud kuusteist, esikohale võitles end Raplat esindanud Agu Kipso, kellele järgnes sama valla mees Kaimar Puusepp. Kolmanda koha napsas samuti Raplast Olavi Pai. Naismaletajaid oli kohal neli, järjestus järgmine: Talvi Ainsar (Rapla), Emily Tilga (Märjamaa) ja Helina Lehtsaar (Märjamaa).
Noormeeste mõõduvõtus osales kaheksa maletajat. Parimat tulemust näitas Kohila noormees Jegor Dzjuba, talle järgnes sama valla poiss Uku Rudolf Veski ning kolmandale kohale võitles end raplakas Han Oscar Sündema. Tüdrukuid oli viis, kellest esikoha sai Märjamaad esindav Evelin Lehtsalu. Talle järgnes Kohila neiu Greet Kändler ning kolmandana Märjamaalt pärit Aleksandra Šipulin.
Maakonna talimängude üldtabelisse sai enim punkte Kohila (278 p), teisena Märjamaa (258 p), Raplale 170 p ning Kehtnale 62 p.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised