15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Karmimad piirangud: negatiivne test enam uksest sisse ei aita

Peaminister Kaja Kallas tegi pärast valitsuse istungit täna teatavaks, et alates esmaspäevast, 25. oktoobrist ei saa enam negatiivse koroonatestiga tõestada nakkusohutust. Sinna, kus küsitakse koroonatõendit, saavad edaspidi ainult vaktsineeritud või koroona läbipõdenud inimesed. See kord jääb kehtima kuni uue aastani.

Kõikidel asutustel, kel on kohustus koroonatõendit küsida, peavad seda tegema. Terviseametil on õigus need ettevõtted reeglite eiramisel sulgeda.

Valitsus hakkab perearstikeskusi ja omavalitsusi motiveerima rahaga, et tõsta vaktsineerimise hõlmatust. Kui kohalik omavalitsus suudab hõlmatust tõsta 10%, siis iga vaktsineeritud inimese pealt saab omavalitsus 5 eurot.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised