10.5 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

Keskkonnakonverents tutvustas noortele eesseisvaid muutusi

Rapla Rotary klubi eestvedamisel toimunud keskkonnakonverents „Keskkond ja meie” tutvustas koolinoortele hetkeolukorda ja eesseisvaid muutusi.

Konverents peeti reedel Rapla kultuurikeskuse kinosaalis. Seda modereeris Ruve Schank. Konverentsi jooksul vaadati nii kitsamalt Raplamaad kui ka tervet maailma ning keskenduti olulistele valdkondadele.
Päeva alustas maakonna vaatega Raplamaa Omavalitsuste Liidu arendusjuht Tavo Kikas. Esitletud graafikute põhjal tõdes ta, et meie igapäevase tegevuse mõju näiteks jäätmete valdkonnas ei ole küll suur, sest majapidamistes tekkinud jäätmed moodustavad vaid mõne protsendi kõikidest jäätmetest. Sellest hoolimata kutsus ta noori üles paremaid ja rohelisemaid valikuid tegema, seda iseenda hea enesetunde pärast.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised