-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
17. oktoobril kella 18.07 ajal toimus liiklusõnnetus Kohila alevis Kapa tn ja Turu tn ristmikul, kus jalgrattaga liikuv 71-aastane naine ei andnud teed peateel liikuvale sõiduautole Škoda Fabia, mida juhtis 68-aastane mees. Jalgrattur sai vigastada ning toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Märjamaa vald
15. oktoobril sai politsei teate, et teisipäeval varastati ühest tallist hobuste pidamiseks vajalikke tarbeid. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 10 000 eurot.
17. oktoobril kell 18 juhtus liiklusõnnetus Märjamaa alevis Pärnu mnt 64 juures, kus 71-aastane naine, juhtides sõiduautot Audi 80, sõitis otsa ülekäigurada ületanud jalakäijatele, 33-aastasele naisele ja 37-aastasele mehele. Jalakäijad toimetati kiirabiga Rapla haiglasse.
17. oktoobril kell 1.40 laekus teade, et Orgita külas Tallinna-Pärnu-Ikla mnt 63. kilomeetril toimus kokkupõrge Tallinnast Pärnu poole sõitnud sõiduauto Škoda Superb ja vastassuunas liikunud veoki Renault vahel. Škoda juht, 28-aastane mees hukkus sündmuskohal, 28-aastane kaassõitja toimetati raskete vigastustega Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Sõiduautos olnud koer viga ei saanud. Esialgsetel andmetel ei olnud sõiduauto juhil kinnitatud turvavöö ning auto kiirus võis olla lubatust suurem. Veokijuht oli kaine, sõiduautot juhtinud mehe võimalik joove selgitatakse ekspertiisis.

Arvutikelmus
18. oktoobril teatati politseile, et viimase kolme kuu jooksul loodi 46-aastasele naisele ühe veebilehe börsimaaklerite poolt vale ettekujutus investeerimisvõimalustest. Naise arvuti võeti üle AnyDesk rakendusega ning teda juhendati investeerimisplatvormil tegutsema. Ühel hetkel avastas naine, et tema pangakontolt on omavoliliselt võetud mitu kiirlaenu ja sularaha. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 22 500 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Puu kukkus teele
15. oktoobril eemaldasid päästjad suure tuule tõttu teele kukkunud puu Mukri külas Eidapere-Mukri teel.
18. oktoobril eemaldasid päästjad tuule tõttu teele kukkunud puu Rapla vallas Vaopere külas.

Liiklusõnnetuses hukkus metssiga
15. oktoobril kell 1.56 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Varbola külas on juhtunud õnnetus metssea ja auto vahel. Hukkunud loom oli maanteel ning pimedas halva nähtavuse tõttu ohtlik ka teistele liiklejatele. Päästjad viisid hukkunud looma teelt ära ning puhastasid tee õnnetuse tagajärgedest.

Gaasilõhn tekitas ärevust
18. oktoobril kell 14.35 teavitati päästjaid, et Rapla linnas Savi tänaval on tunda gaasilõhna. Lähemal kontrollimisel selgus, et midagi ohtlikku ei olnud. Läheduses asuvas metallikokkuostus oli lõigatud gaasiballoone ning neist eraldunud gaasilõhn kandus ümbrusesse.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare