-2.8 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
ArtikkelSeersant Madis Liiver: Välisoperatsioonid käivad tegevväelase elukutsega kaasas

Seersant Madis Liiver: Välisoperatsioonid käivad tegevväelase elukutsega kaasas

Eidapere mees seersant Madis Liiver (27) jättis neljaks kuuks kodukoha selja taha ning suundus välisoperatsioonile Lääne-Aafrikasse. Ta on osa jalaväerühmast BKN-10 Estpla ning alustas teenistust Malis septembris.

„Käisin Eidaperes koolis kuni 9. klassi lõpetamiseni ning seejärel suundusin õppima Kehtna kutsehariduskeskusesse liikurmasina tehnikuks,” rääkis Liiver. Kooli õpilasesindusega ühinedes oli ta ühtlasi ka „Garaažikino“ projekti üks algatajaid. „Projekti eesmärk oli näidata noortele erinevaid dokumentaalfilme, kaasasime ka erinevaid lektoreid, kes filmides kajastatud teemadel arutlesid. Kokku oli meil seitse kinoõhtut,” rääkis ta. Algatus pälvis nii maakondlikku kui ka üleriigilist tunnustamist.
Pärast kooli lõpetamist läks Liiver ajateenistusse. Seal sündis otsus asuda tegevväelaseks ning ta liitus Scoutspataljoniga. Ta tegeleb Raplas ka noorkotkaste rühmaga, kus ta on rühmapealiku abi. „Lisaks käin aeg-ajalt koolitamas ja õpetamas Rapla naiskodukaitsjaid ja kaitseliitlasi,” ütles ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare