-0.1 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SportSulgpalli karikavõistlused Alu spordihoones

Sulgpalli karikavõistlused Alu spordihoones

Bret-Gregor Maidre

16. oktoobril toimusid Alu spordihoones sulgpalli karikavõistlused. Kokku võttis võistlusest osa nelikümmend kaks võistlejat ja parimad selgitati välja nii meeste kui ka naiste erinevates vanuseklassides. Meeste meistriliiga võitis Kairo Kadarpik, teisele kohale tuli Karl Mattias Pedai ja kolmanda koha saavutas Margus Miller. Meeste rahvaliiga võitis aga Tanel Tiits.
Võitjad selgitati välja ka vanemate ja nooremate poiste seas. Vanemate poiste kategooria võitjaks tuli Hendrik Ella, teise koha saavutas Ronnie Richard Rüüson ja kolmanda koha sai Rando Roosla. Nooremate poiste esikolmiku kõige kõrgema koha hõivas Rannar Kiviste, pjedestaali teisele kohale tuli Kaspar Kivisalu ja kolmandale kohale platseerus Oskar Neeme.
Naiste ja tüdrukute meistriliigas väljus üldvõitjana Janete Tiits. Naiste vanuseklassi kolm paremat olid Anely Pedai, Tiina Trofimova ja Kaari Kamp. Tüdrukute vanuseklassis krooniti võitjaks Janete Tiits, teise koha saavutas Eliis Nurmsoo ja kolmandale kohale tuli Evaliis Poola. Parimad selgitati välja ka nooremate tüdrukute vanuseklassis, kus esimese koha saavutas Anett Ainsar, teiseks tuli Gerte Paluoja ning kolmanda koha hõivas Leena Mette Kadarpik. Naiste rahvaliiga võitis Janne Mutli.
Kõige rohkem võistlejaid oli Valge Hane sulgpalliklubi treeningrühmadest ja esmakordselt olid võistlustules ka Märjamaa noored. Võistluse viis läbi Martin Osmin.

 

 

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Gaidur
21. okt. 2021 20:27

Gerte Paluoja mitte Grete

Administraator
Stina Andok
22. okt. 2021 08:45
Vasta  Gaidur

Parandatud, täname.