12.2 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

Veokarallil hooaja kolmas koht

Mariliis Vest

8.-9. oktoobril tõmmati Saaremaa ralliga joon alla veokaralli hooajale. Raplamaad esindanud Martin Kio ja Jüri Lohk tulid hooaja kokkuvõttes väärikale kolmandale kohale. Võtame tehtud sõidud koos nendega kokku.
Veokaralli aasta võtab Kio kokku sõnadega „Ameerika mäed“. Nimelt oli võistlusi, kus auto lagunes, palju aga ka hetki, kus auto kallal ei tulnud muud teha kui vaid vedelikke kontrollida ja kütust juurde valada. Sama ütleb Kio sõitude kohta: vahel tuli liigsest pingutamisest liialt vigu sisse, samas oli võistlusi, kus sõit oli puhas.
Tänavune hooaeg oli noormeestele esimene, kus täies mahus kaasa löödi. „Pigem tahtsime näha, kuidas ja kuhu suudame end hooaja kokkuvõttes sõita.“ Veokaga osaleti Rapla, Lõuna-Eesti, Viru ning Saaremaa rallil. Esimene neist oli Kio sõnul pigem keeruline, sest möödas oli üle aasta, kui viimati just selle masinaga rallit sõideti. Palju oli probleeme autoga. „Teise päeva lõunal tegi meeskond imelist tööd auto kallal ning saime lõpuks sõita nii nagu peab ja suutsime kaitsta enda neljandat kohta,“ rääkis Kio.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised