-1.3 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
SportMedalikohad jõutõstmise meistrivõistlustelt

Medalikohad jõutõstmise meistrivõistlustelt

Mihkel Laurits

Kaks võistlejat Raplast ja kolm Märjamaalt olid nädalavahetusel tules Tartu Ülikooli akadeemilise spordikooli spordihoones peetud Eesti meistrivõistlustel klassikalises jõutõstmises.
M4 klassis on viimaseid starte tegemas Heino Maiste ja Mihkel Laurits, aga veteranid kaasasid alles sel sügisel alaga alustanud noore. Remo Põldmann (-74 kg) tegi juba teise ilusa stardi ja pani päevale punkti kena isikliku rekordiga – 100 kg jõutõmbes. Tema hiilgepäevad on ees. M4 klassis tuli seekord karikavõitjaks Heino Maiste siinkirjutanu ees.
Rapla mehed olid väljas Kalev Kotto juhtimisel. Märten Osijärv (-105 kg) tuli kogusummaga 522,5 kg tublile 6. kohale. Martin Kask (+120 kg) võitis aga EMV pronksmedali kogusummaga 660 kg.
Muljetavaldavalt esinesid ka kaks endist Märjamaa spordiklubi kasvandikku. Tõnis Holmberg (-120 kg) tuli väga tihedas rebimises esmakordselt Eesti meistriks kogusummaga 816,5 kg. Tiitlivõiduks ei piisanud tal jõutõmbes vähemast kui 341,5 kilogrammist, mis on uus Eesti rekord. Karli Väljar lõpetas isikliku tippmargiga 597,5 kg ja 4. kohaga.
Raplamaa parimad kohtuvad juba 6. novembril Märjamaal ja veel ka Eesti meistrivõistlustel lamades surumises.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare