-0.6 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
UudisedAvis Utilitas Rapla võttis kodusaalis lätlastelt magusa võidu

Avis Utilitas Rapla võttis kodusaalis lätlastelt magusa võidu

Esmakordselt sellel hooajal võõrustas AVIS UTILITAS Rapla Paf liigas lätlaste võistkonda – Valmierga GLASS VIA alistati numbritega 93:77 ehk 16-punktiga.
Lõppskoor näitab justkui selget üleolekut Valmiera meeste üle, kuid 16-punktine võit tuli läbi võitlusliku ja haarava mängu, võit vormistati alles viimasel veerandajal. Mängu alguses said Rapla mehed hästi minema, üsna peatselt pärast hüppepalli tabati esimene korv. Lisaks ei läinud kaua mööda kui Sven Kaldre enesekindel kolmepunktivise küttis saali ja meeskonna emotsioonid üles, ehk hea hooga saadi kohe alguses minema. Seisult 13:2 võtsid aga vastasedki end kokku, organiseeriti rünnakuid teadlikumalt ning vahe mängiti tasa. Esimese veerandaja lõpuks oligi seis 24:22. Teine veerandaeg kulges aga veelgi võrdsemalt ja poolajale mindi ikka 2-punktilises eduseisu 48:46. Kolmas veerandaeg hakkas vaikselt kalduma Rapla poole ja otsustavale veerandile mindi vastu viie punktilises eduseisus. Mängu viimasel neljandikul tahtsime peale suruda oma agressiivset kaitset, aga samas tuli mängida targalt, sest kaheksast põhirotatsiooni mehest langes lõpuks viie veaga välja kolm mängijat. Veerandaeg pakkus hea emotsiooniga kolmeseid ja pealtpanekuid ning viimane neljandik võideti suisa 11-punktiga 26:15.
Üleplatsimeheks kujunes laupäevases mängus Rapla eest esimest korda võstlustulle astunud Demajeo Wiggins, kes viskas 28 punkti, hankis 9 lauapalli ja võttis 4 vaheltlõiget. Rickey Mc Gill lisas 23 p, 4 lp ja 11 rs, Sven Kaldre panustas võitu 14 p, 4 lp ja 4 rs.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare