-0.6 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
22. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et viimase kahe kuu jooksul on 77-aastane mees Järvakandi alevis Tallinna maantee kauplusest korduvalt varastanud toidu- ja tarbekaupu.
22. oktoobril teatati politseile, et viimase kahe päeva jooksul on tungitud aiaga piiratud territooriumi ehitussoojakusse, kust varastati vaskmaandusrull ja elektriline pump. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.
23. oktoobril sai politsei teate, et aiamajas ründas 31-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.
25. oktoobril teatati politseile, et üle-eelmisel nädalavahetusel varastati Kehtna alevikus Kooli tänaval trepikoja juurest tumehalli värvi jalgratas. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 450 eurot.

Märjamaa vald
22. oktoobril kella 22.50 ajal toimus liiklusõnnetus Vardi-Nurme mnt ja Tallinna-Pärnu-Ikla mnt ristmikul, kus sõiduautot Chevrolet Orlando juhtinud juhtimisõiguseta ja alkoholijoobe tunnustega 25-aastane mees ei andnud teed lähenenud sõiduautole Peugeot Expert, mida juhtis 55-aastane mees. Õnnetuses sai kannatada Peugeot`s viibinud 9-aastane poiss, kes toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Hoone teine korrus hävis tules
19. oktoobril kell 23.24 teavitas naaber häirekeskust Kohila vallas Vilivere külas põlevast majast. Metsasalu tänaval põles lahtise leegiga kahekordne puitmaja. Põlengu kese asus maja teisel korrusel, katus ja pööning olid päästjate saabudes leekides. Kustutustööd kestsid 1.39-ni. Hoone teine korrus hävis tules täielikult.

Lõkkes põletati plastmassi
20. oktoobril märkas möödasõitja Märjamaa vallas Kasti küla tee ääres midagi suitsevat ning teavitas häirekeskust. Kohale sõitnud päästjad tuvastasid lõkke, kus põletati plastmassi. Päästjad kustutasid keskkonnaohtliku lõkke ning teavitasid olukorrast keskkonnaametit.

Puu kukkus matkabussi ette
20. oktoobri õhtul kella 20.23 ajal kukkus Kehtna vallas Kastna külas sõitnud matkabussile ootamatult ette suur puu ning purustas bussi esiosa. Lisaks sõitis langenud puule otsa teinegi auto. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud, kuid kumbki sõiduk tehnilistel põhjustel edasi liikuda ei saanud ning teisaldati puksiiride abil. Päästjad eemaldasid teele langenud puu ning reguleerisid liiklust kuni autode teisaldamiseni.

Kõrbev toit käivitas suitsuanduri
20. oktoobril kell 21.47 sõitsid päästjad Rapla linna Jaama tänavale, kus korteris oli hakanud tööle suitsuandur ning köögist tuli valget suitsu. Leeke näha ei olnud. Päästjad tuvastasid köögis toidukõrbemise ning eluruumid tuulutati.

Liiklusõnnetus Vana-Aespa külas
23. oktoobril kell 20.26 juhtus liiklusõnnetus Kohila vallas Vana-Aespa külas. Kahe sõiduki kokkupõrke tagajärjel oli üks auto risti teel ning teine sõitis bussipaviljoni. Päästjad aitasid tee vabastada ning puhastasid sündmuskoha liiklusõnnetuse tagajärgedest.

Katuse alt immitses suitsu
24. oktoobril kell 15.19 kiirustasid päästjad Märjamaa valda Lestima külla, kus kahekordse puitmaja katuse alt immitses musta suitsu. Päästjad tuvastasid tulekolde saunas ning kustutasid tulekahju kell 16.43. Täpsem tekkepõhjus praegu teada ei ole.

Elektrikilbi tagune sein suitses
24. oktoobril kell 17.58 teavitati häirekeskust, et Rapla vallas Alu alevikus Männi tänaval asuva elumaja seinas oli suitsema hakanud elektrikilbi tagune sein. Peremees oli suurema kahju suutnud ennetada, kustutades juba enne päästjate saabumist põlengu käsikustutiga. Päästjad kontrollisid olukorra ohutuse tagamiseks üle.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare