4.9 C
Rapla
Kolmapäev, 18 mai 2022
spot_img

Politsei tähelepanu on suunatud avalike asutuste poole

Jälgitakse koroonatõendi kontrollimist, aga kohe trahvima ei hakata. „Me näeme, kas inimesed tahavad kontrollida tõendeid või mitte. Vahel tahetakse, aga ollakse ebakindlad,” ütleb Rapla jaoskonnajuht Janno Ruus.

Rapla jaoskonnajuht Janno Ruusi sõnul käis politsei Raplamaal eelmisel nädalal piirangutest kinni pidamist kontrollimas 31 juhul. Mõnes kohas käidi ka mitmendat korda ning ühel päeval tehti koostööd terviseametiga. Suur osa politsei tähelepanust on suunatud praegu toitlusasutustele, ujulatele, jõusaalidele, ööklubidele ja teistele avalikele ruumidele, kus inimesed saavad ilma maskita koguneda. Eeldusel muidugi, et nad on enne koroonatõendit näidanud.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised