24.7 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
UudisedRaplamaa haigla töötajatele kingiti terviseturgutust

Raplamaa haigla töötajatele kingiti terviseturgutust

Headus loob headust, seda võivad kinnitada ka Raplamaa haigla töötajaid, keda on lühikese aja jooksul nüüd kostitatud juba kahel korral. Täna, 27. oktoobril sõitis Rapla perearstikeskuse kõrvale väike kollane masin, mille roolist astus välja kohalik ettevõtja Piia Kõverik.

„Ma olen tahtnud ammu juba toetada, aga ma ei tahtnud raha üle kanda,” ütleb Piia. Ta tunneb, et haigla töötajad on natuke nagu tema kolleegid, sest ka tema tegeleb igapäevaselt inimeste tervise toetamisega. Nimelt käivad inimesed tema juures, et saada turgutust taimsetest toodetest ja vitamiinidest. „Organism peab olema varustatud C-vitamiiniga. Tuleb olla kogu aeg tugev, mitte siis alles hakata manustama, kui häda käes on,” usub Piia. Piia valmistab ise erinevaid tervist toetavaid tooteid, nende seas ka musta pässiku tõmmist.

„Hommikul tuleb töötaja tööle ja võtab suutäie. See on immuunsüsteemi tugevdaja, antioksüdant,” teab kingitusi vastu võtnud Raplamaa haigla õendusjuht Diana Mäng. Musta pässiku tõmmised, mis Piia talle ulatas, on talle tuttavad. Diana sõnul tarbib tema pere seda tervist turgutavat toodet regulaarselt. Piia toodud tõmmiseid jagub igasse Raplamaa haigla osakonda.

Lisaks kinkis Piia kaks pätsi äsja ahjust välja võetud ilma suhkruta leiba, kuhu ta oli lisanud nõgese- ja kibuvitsapulbrit.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Liis
27. okt. 2021 21:37

Aitäh Sulle, Piia, et viisid meditsiinitöötajatele midagi tervislikku! Pizza ja coca-cola jaoks ei taha tõesti raha kinkida.

Joonas
28. okt. 2021 09:19

Vabandan, kui eksin, aga kas mitte Piia ise ei käinud ka seal totakate meeleavaldusel? See oleks ikkagi suht silmakirjalik.

raplakas
28. okt. 2021 18:18

Pigem ikka enda ja toodete reklaam …